TEHNIČNI SPREJI

 

SPREJ CATENOIL

Večnamenski  vodotesen sprej za podmazovanje mehanskih delov

 

OBSTOJNO VEČNAMENSKO MAZIVO ZA PODMAZOVANJE: Za popolno podmazovanje in zaščito vseh vrst verig, ki morajo delovati pri visokih temperaturah. Idealno za podmazovanje ležajev, vrtljivih tečajev, vzmetenja in drugih hitro premikajočih se mehanskih delov. Odstrani ostanke železnih delcev, je vodotesen in ščiti pred kemičnimi in vremenskimi vplivi. Preprečuje nastanek rje. Ne kaplja.

NAVODILA ZA UPORABO:  pred uporabo dobro pretresite! S kratke razdalje popršite s pomočjo priložene majhne tube.

Količina: 500 ml

SPREJ SVITING RAPID

Sprej za podmazovanje in odvijačenje kovinskih delov

 

SPREJ ZA ODVIJAČENJE–SREDSTVO ZA ODSTRANJEVANJE  RJE Z GLOBOKIM PRODIRANJEM: Zaradi globokega delovanja, SVITING RAPID  hitro razstaplja obloge, rjo in odstranjuje železne usedline-delce ter morebitno umazanijo s kovinskih delov. Kot odličen detergent in mazivno sredstvo, podmaže in odblokira vijake, matice, ključavnice, tečaje, spoje in pri tem ne poškoduje gumijastih ali pobarvanih delov.

NAVODILA ZA UPORABO: Pred uporabo pretresite. Popršite proizvod po delih, katere je potrebno sprostiti ali očistiti in pustite delovati nekaj sekund, da prodre.  Ne vsebuje potisnih plinov škodljivih za ozon. POSEBEN VENTIL ZA 36O STOPINJSKO DELOVANJE. 100% AKTIVNA SNOV V JEKLENKI

Količina: 200 ml,  500 ml

SPREJ M7 PLUS

Večfuncijski sprej za avte, motorje, čolne, avtodome, kmetijstvo, gradbeništvo, dom in vrt

 

VEČFUNKCIJSKI SUPER SPREJ – PODMAZUJE, ODBLOKIRA, REAKTIVIRA, ŠČITI, VODOODPOREN, ČISTI, OBNAVLJA – ZA AVTE, MOTORJE, ČOLNE, TRAKTORJE, AVTODOME, KOPAČE, DOM IN VRT : Več-funkcijsko super pršilo M7 Plus učinkovito opravlja sedem glavnih funkcij: odlično podmazuje vse vrste naprav, deluje hitro in čisto; odblokira, saj učinkovito deluje na zagozdene dele ter zamrznjene ali blokirane mehanizme; se reaktivira, s kapilarnostjo hitro prodre v kovinske pore in prehaja skozi korozivne plasti; ščiti, deluje proti oksidaciji in kakršnikoli koroziji, tudi v najbolj kritičnih pogojih; je vodoodbojen, saj odbija vlago in zaščiti katerokoli površino, preprečuje kratke stike; čisti, odstranjuje maščobe, madeže lepila in katrana z vseh neporoznih površin; obnavlja, saj hitro povrne prvotno učinkovitost vsake vrste mehanizma.

NAVODILA ZA UPORABO: Pred uporabo pretresite. Popršite proizvod po delih, katere je potrebno sprostiti ali očistiti in pustite delovati proizvod nekaj sekund, da prodre. POSEBEN VENTIL ZA 36O STOPINJSKO DELOVANJE. 100% AKTIVNA SNOV V JEKLENKI.

Količina: 200 ml, 500 ml

SPREJ LUBRIMAX

Lepljivo vodoodporno zaščitno mazivo z globokim prodiranjem

 

PROSOJNO SUPER OPRIJEMLJIVO MAZIVO: Lepljivo mazivo z globokim prodiranjem ščiti verige, drsne vodnike, zobnike, anode, krogljične ali valjčne ležaje, mehanske dele, akumulatorske sponke. Odporen na vodo, kemična sredstva, na nizke ali visoke temperature ter slanost, je prozoren in ne teče.

NAVODILA ZA UPORABO: pred uporabo dobro pretresite in popršite proizvod z razdalje 20-30 cm. POSEBEN VENTIL ZA 36O STOPINJSKO DELOVANJE.

Količina: 500 ml

NAROČILA IN INFORMACIJE:

  T: 00386 (0)5 17 48 064

  email: info@simonline.si