GRADBENI SEKTOR

CEMSOLV 

PROFESIONALNO ČISTILO ZA ODSTRANJEVANJE CEMENTA

 

Je specifično kislinsko čistilo, ki razkraja in odstranjuje cement z gladkih površin.

Izdelek se uporablja za čiščenje vozil, ki pridejo v stik s cementom (mešalniki cementa, bagri, oprema gradbišča).

pH: 1

Koda: P0117

Količina: 25 kg / 220 kg

SVEGEL

ČISTILO ZA ODSTRANJEVANJE SPREJEV IN BARV

Za odstranjevanje škode povzročene zaradi vandalizma, odstranjevanje razpršil, barv in markerjev z železniških površin. Profesionalni razmaščevalec.

Je vodotopna formulacija, ki odstranjuje posledice razpršil, barv in markerjev s površin železniških vagonov in tako odstrani nastalo škodo, ki jo je povzročil vandalizem.

SVEGEL je negorljiv, ne vsebuje okolju škodljivih kloriranih topil, ne poškoduje obdelanih površin in se počasi suši pod soncem.

Koda: P0065

Količina: 12 kg

ANTI-CEM

SREDSTVO ZA PREPREČEVANJE NALAGANJA CEMENTA IN KATRANA

Snovi, ki se s časom strdijo, kot na primer katran in cement, se lahko prilepijo na površine težkih vozil, ki se uporabljajo za prevoz le teh, in se odstranijo le z veliko težavo.

ANTI-CEM je izdelek na osnovi voska, ki preprečuje to neprijetnost in na obdelanih delih naredi mehak premaz, odporen proti vodi tudi po več pranjih.

Koda: P0302

Količina: 25 l /200 l

BITUMSOLV EVOLUTION FORMULA

ČISTILO ZA ČIŠČENJE KATRANA IN BITUMNA

Čistilo za industrijska vozila, hladilno čistilo, namenjeno odstranjevanju tudi najbolj odpornih bitumnov in težkih olj iz zunanjih delov rezervoarjev.

BITUMSOLV ima visoko sposobnost raztapljanja: njegova visoka zmogljivost je še posebej uporabna v rafinerijah in na cestnih delovnih strojih (trosilci katrana, parni valjarji, vibracijski valarji).

Je poseben odstranjevalec maščob – katrana, ki je idealen za učinkovito odstranjevanje sledi bitumna, tudi najbolj odpornega, z vozil in gradbene opreme, pa tudi z vseh grobih ali gladkih površin, kot so ploščice in cisterne. Njegova učinkovitost je bila preizkušena v zahtevnih nordijskih državah, kjer je asfalt še posebej bitumen.

Koda: P0605

Količina: 25 kg