O Nas

Podjetje za proizvodnjo, trgovino in storitve, SiM on Line d.o.o.  je nastalo z namenom, da slovenskemu tržišču ponudi sistem celostnih rešitev higiene prostorov in okolja v katerem se ljudje gibljemo vsak dan.

Začetki podjetja segajo v leto 2004, ko smo v ljubljanskem BTC city odprli prvo podjetje (s.p.), ki je začelo svojo pot na področju prodaje, servisa in najema profesionalne opreme za veterinarske klinike, salone in trgovine ter detergentov in sredstev za nego in čiščenje.

Skozi leta smo počasi a vztrajno rasli in leta 2015 naš obratovalni program in izkušnje razširili tudi na področja strojnega čiščenja in higiene delavnega in bivalnega okolja ljudi.

Z dolgoletnimi profesionalnimi izkušnjami s področja higiene in čiščenja, nudimo prijazen, strokovni pristop, kakovostne materiale ter ustrezne rešitve za vsako potrebo čiščenja, higiene, dobrega počutja ter varnosti ljudi. Predvsem pa strankam nudimo individualen pristop k njihovem problemu ter posledično individualno skupaj s stranko iščemo optimalno rešitev.

Naša ponudba je sestavljena iz vrhunske profesionalne strojne opreme, vrhunskih detergentov in pripomočkov ter izdelkov za popolno higieno Vašega delavnega in bivalnega okolja. Vse za doseganje boljšega počutja, varnosti in učinkovitosti.

V prodajnem asortimanu nimamo nizkocenovnih ter nekvalitetnih produktov in izdelkov, kajti že od samega začetka je naša filozofija, da je potrebno strankam zagotavljati najboljšo kvaliteto kljub temu, da je pritisk tržišča s ceno zelo velik. Vendar se vložek v kvaliteto vedno izplača.

Vizija podjetja je, da bi vsaki potrebi stranke, bodisi v šolstvu, zdravstvu, gostinstvu ali industriji, s svojim znanjem, profesionalnostjo, kakovostjo in razpoložljivostjo, pomagali pri doseganju boljših rezultatov pri svojem poslovanju in izvedbi poslovnih in osebnih projektov ter to opravili v najkrajšem možnem času.

Za vsako potrebo stranke nudimo ustrezno strokovno in premišljeno rešitev.

Odlikuje nas hitra dobava izdelkov, dobro založeno skladišče z vsemi rezervnimi deli in zanesljiva asistenca na terenu.

Nudimo tudi možnost poslovnega najema za krajša in daljša obdobja, za vse vrste industrijskih strojev in naprav glede na poslovno potrebo in prilagojeno financiranje potrebam in zmožnostim stranke.