MACH M360

PROFESIONALNI STROJ ZA RIBANJE IN POMIVANJE TAL 

MACH M360  –  kabel ali baterijsko napajanje

360 – STOPINJ RIBANJA IN POMIVANJA

Kompaktni samohodni auto- čistilec, ki zagotavlja odlično čiščenje zaprtih prostorov, tudi vogalov in kotov! Rezervar z veliko kapaciteto nudi ustrezno količino vode potrebne za doseganje visoke učinkovitosti čiščenja, medtem ko inovativni sistem za rekuperacijo vode zagotavlja čista in suha tla v enem prehodu. 360-stopinjsko čiščenje, na dosegu roke.

M360 – kompakten, okreten in visoko produktiven.

M360 je optimiziran za čiščenje zaprtih prostorov, ki jih prej ni bilo mogoče doseči s tradicionalnim avtomatskim čistilnikom. Njegova kompaktna oblika in manevriranje omogočata dostop do težko dostopnih območij in popolno čiščenje okoli predmetov. Čistilna pot 360 mm in najvišja hitrost 3,7 km / h omogočata produktivnost-zmogljivost čiščenja 1,322 m² / uro.

Nemogoče je perfektno počistiti tla brez dovolj vode. M360 ima impresiven 14-litrski rezervoar za raztopino in 16-litrski tank za odpadno vodo, ki zagotavlja optimalno količino vode na filcu krtače za najboljše rezultate. Inovativni sistem za rekuperacijo vode in samodejno nastavljanje sesalne šobe zagotavljata maksimalno prevzemanje vode in popolno odstranjevanje umazanije, s čimer se izognete nevarnosti nesreč pri zdrsu in padcu. Čista, varna tla, ne da bi se morali ustavljati in polniti.

Na voljo je v dveh različicah, z akumulatorjem 12 V za popolnoma fleksibilno čiščenje ali z napajalnim kablom za neomejen čas delovanja.

DODANE VREDNOSTI:

 • mehansko vlečenje
 • baterija vključena
 • baterija na vozilu
 • avtomatski sistem za povezovanje krtač
 • indikator napolnjenosti nizke baterije
 • ppl krtačo
 • rezervoarji velikosti 14 in 16 litrov
 • stroj je na voljo bodisi z 12 voltno zapečateno baterijo, kar omogoča impresivnega 1h40 kontinualnega delovanja, ali napajanega s kablom, za neomejen čas delovanja
 • stroj se lahko enostavno zloži za shranjevanje in za enostaven transport.

DOSTOP DO VSEH OBMOČIJ

Kompaktna oblika in čistilna pot 360 mm sta popolnoma prilagojeni za čiščenje ozkih in zaprtih prostorom, medtem ko visoka vodljivost omogoča enostaven dostop do vogalov in odzivno delovanje.

SISTEM VRAČILA VODE

Inovativni sistem za rekuperacijo vode zagotavlja optimalno pobiranje vode in maksimalno odstranjevanje umazanije, kar zagotavlja popolnoma čista tla, pri čemer se izogiba nevarnosti nesreč pri zdrsu in padcu.

NEPREKINJENA MOČ ČIŠČENJA

Nemogoče je čistiti tla brez dovolj vode. M360 ima velike rezervoarje, ki zagotavljajo popolno količino čistilne raztopine, ki je potrebna za doseganje najboljših rezultatov, ne da bi se morali ustavljati in polniti.

PARABOLIČNA SESALNA ŠOBA

Nastavljiva parabolična šoba enakomerno porazdeli pritisk po dolžini rezil, kar zagotavlja dosledno čiščenje ne glede na površino.

enostaven TRANSPORT IN SKLADIŠČENJE

M360 se zlahka zloži na 180 stopinj, kar omogoča enostavno prenašanje in shranjevanje.

INTUITIVNO OBLIKOVANJE

Lahko dostopni rezervoarji M360 so prilagojeni uporabniku in imajo vgrajen ročaj, ki omogoča enostavno polnjenje, praznjenje in čiščenje, tudi na najbolj neugodnih lokacijah

UDOBJE OPERATORJA

M360 ima ergonomsko oblikovan ročaj, ki ga je mogoče upravljavcu prilagoditi za optimalno udobje med uporabo. Ukazi so intuitivni.

NI BATERIJE ZA VZDRŽEVANJE

Akumulator z 12 V vzdrževanjem zagotavlja eno uro in 40 minut delovanja z enim polnjenjem. Noben napajalni kabel ne zagotavlja večje prilagodljivosti in varnejšega čiščenja. Na voljo tudi z litijevo baterijo.

NAPAJANJE

Stroj je na voljo v dveh različicah: z 12 voltno zapečateno baterijo (omogoča kar 1h40 kontinualnega delovanja), ali napajanje preko kabla z neomejenim časom delovanja

UPORABA IN TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

MODELI: 

 • M360 C z kablom
 • M360 B z baterijskim napajanjem

UPORABNIKI:
restavracije, kuhinje, telovadnice, bazeni, garderobne sobe, bari in kavarne, bolnišnice, klubi, majhne tovarne, supermarketi, trgovine, strojnice in številna druga majhna do srednje velika območja ipd.

POVRŠINE ZA ČIŠČENJE : 
keramika, marmor, cement, beton, linolej, nedrseče površine, porcelanske ploščice ipd.

 

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE M360 B M360 C
Širina čiščenja 360 mm 360 mm
Zmogljivost čiščenja 1.260 m²/h 1.260 m²/h
Hitrost pogona 3.5 km/h 3.5 km/h
Volumen rezervoarja čiste raztopine 14 l 14 l
Volumen rezervoarja umazane vode 16 l 16 l
Pritisk krtač 26 kg 26 kg
Teža z baterijo in polnilcem 63 kg 41 kg
Velikost brez sesalne šobe 680 x 450 x 1.000 mm 680 x 450 x 1.000 mm
Širina sesalne šobe 450 mm 450 mm

 

Galerija slik

Mach_M360_simonline.si_09
Mach_M360_simonline.si_10
Mach_M360_simonline.si_11
Mach_M360_simonline.si_12

Kontaktni obrazec