Čistilnik tekočih stopnic

PROFESIONALNI čistilnik tekočih stopnic EC510

Enostavna rešitev za ohranjanje čistoče tekočih stopnic in trakov.
Revolucionarni stroj EC510 spreminja način čiščenja tekočih stopnic in trakov.
Brez težav in enostavno čiščenje tekočih stopnic in trakov ter stez v manj kot eni uri, z uporabo obeh sistemov čiščenja tako pometanja kot tudi mokro-suhega cikla z vrhunskim efektom čiščenja tudi natrdovratnejše umazanije. Inovativni sistem čiščenja z izjemno kompetitivno ceno je idealna rešitev v čiščenju teh zahtevnih elementov objektov. Tehnologija, ki navdušuje z inovativnim sistemom in ceno!

Nov revolucionaren način čiščenje tekočih stopnic in trakov.

EC510 je inovativni profesionalni čistilni stroj, ki je dizajniran za čiščenje tekočih stopnic in trakov vseh znamk, sistemov in tipov izgradnje v manj kot eni uri. Z zmožnostjo delovanja suhega pometanja in mokro-suhega ribanja oz. čiščenja (globinsko mokro ribanje in čiščenje ter istočasno sušenje med premikanjem stopnic oz. traka).

Unikatni sistem z dvema ščetkama učinkovito dvigne in odstrani mast, kamenčke, politja in zasušeno umazanijo medtem, ko močan vakum poskrbi za popolno odstranitev vode in umazanije, tako da pusti za sabo tekoči trak oz. stopnice perfektno čiste in pripravljene za takojšnjo uporabo. EC510 je zaradi svoje robustnosti in kvalitetnega sistema idealen za tako za globinska čiščenja kot tudi za vzdrževalna vsakodnevna čiščenja.

Stroj je varen in enostaven za uporabo. Z enostavno komandno ploščo. Stroj lahko deluje popolnoma samostojno, tako da med čistilnim ciklom lahko operater opravlja druga čistilna dela (čiščenje stranic, ročajev,…). Stroj je ergonomsko oblikovan za največji komfort uporabnika, kompaktne izdelave in neverjetno lahek za transport in logistične premike ter selitve iz objekta na objekt.

Nevzdrževane tekoče stopnice ali tekoči trakovi odvračajo obiskovalce objekta, vplivajo na slab vgled poslovnega prostora ali javnega objekta in so bolj nagnjene k okvaram in zaustavljanju, kar lahko privede do visokih stroškov vzdrževanja. Redno čiščenje tekočih trakov in stopnic bo podaljšalo življensko dobo in dodalo dodano vrednost objektu.

REVOLUCIONAREN SISTEM DVOJNIH KRTAČ

Sistem dvojnih krtač učinkovito odstranjuje umazane obloge brez poškodb materijala.

ČIŠČENJE VSAKE VELIKOSTI IN TIPA

Unikatna krtača z zmožnostjo rotacije za 180° (stopinj), tako je čiščenje stopnic na obeh straneh neodvisno od širine.

VRHUNSKA OPREMA

EC510 je na voljo z širokim asortimanom opreme za čiščenje in vzdrževanje okolice tekočih stopnic, vključujoč sesalnik za mokro in suho sesanje za čiščenje plošč pred in za trakovi.

SAMOSTOJNO DELOVANJE

Pustite, da EC510 samostojno opravi delo namesto Vas. Popolnoma varno in učinkovito. Medtem ima upravljalec čas za druga opravila.

Galerija slik

Želite več informacij?

Izpolnite kontaktni obrazec