MACH M460

PROFESIONALNI STROJ ZA RIBANJE IN POMIVANJE TAL 

MACH M460  –  kabel ali baterijsko napajanje

Natančno čiščenje v zaprtih prostorih

Edini samohodni čistilec 460 mm, ki lahko popolnoma očisti in posuši vogale. Velike odstranljive posode zagotavljajo popolno količino vode, ki je potrebna za doseganje visoke učinkovitosti čiščenja, medtem ko inovativni sistem za rekuperacijo vode zagotavlja čista in suha tla v enem prehodu.

M460 – visoko zmogljivi rezervoarji za neprekinjeno čiščenje težko dostopnih mest.

M460 je edini 460 mm samohodni čistilec, ki lahko popolnoma očisti in posuši vogale, ki so s tradicionalnim čistilnikom nedostopni. Njegova edinstvena velikost in velika okretnost omogočata dostop do težko dostopnih območij in popolno čiščenje okoli predmetov. Čistilna pot 460 mm in najvišja hitrost 3,5 km omogočata produktivnost-zmogljivost čiščenja 1.600 m² / uro.

Nemogoče je perfektno počistiti tla brez dovolj vode. M460 je opremljen z impresivnim 28-litrskim rezervoarjem za raztopino in 30-litrskim rezervoarjem umazane vode, ki zagotavlja optimalno količino vode na filcu  krtače za doseganje najboljših rezultatov. Ti veliki,  zmogljivi in odstranljivi tanki so edinstveni in zagotavljajo neprekinjeno čiščenje še dlje. Čista, varna tla, ne da bi se morali ustavljati in polniti.

Na voljo je v dveh različicah, z akumulatorjem 12 V za popolnoma fleksibilno čiščenje ali z napajalnim kablom za neomejen čas delovanja.

DODANE VREDNOSTI:

  • mehansko vlečenje
  • baterija vključena
  • baterija na vozilu
  • avtomatski sistem za povezovanje krtač
  • indikator napolnjenosti nizke baterije
  • ppl krtačo
  • Rezervoarji velikosti 28 in 30 litrov
  • stroj je na voljo bodisi z 2 x 12 voltno zapečateno baterijo, kar omogoča impresivnega 2h40 kontinualnega delovanja, ali napajanega s kablom, za neomejen čas delovanja

DOSTOP DO VSEH OBMOČIJ

Kompaktna oblika in čistilna pot 460 mm sta popolnoma prilagojeni za čiščenje ozkih in zaprtih prostorom, medtem ko visoka vodljivost omogoča enostaven dostop do vogalov in odzivno delovanje.

SISTEM VRAČILA VODE

Inovativni sistem za rekuperacijo vode zagotavlja optimalno pobiranje vode in maksimalno odstranjevanje umazanije, kar zagotavlja popolnoma čista tla, pri čemer se izogiba nevarnosti nesreč pri zdrsu in padcu.

NEPREKINJENA MOČ ČIŠČENJA

Nemogoče je čistiti tla brez dovolj vode. M460 ima velik 28 l rezervoarj, ki zagotavljajo popolno količino čistilne raztopine, ki je potrebna za doseganje najboljših rezultatov, ne da bi se morali ustavljati in polniti.

PARABOLIČNA SESALNA ŠOBA

Nastavljiva parabolična šoba enakomerno porazdeli pritisk po dolžini rezil, kar zagotavlja dosledno čiščenje ne glede na površino. Menjava brez uporabe orodja omogoča enostavno vzdrževanje.

MENJAVA KRTAČE BREZ ORODJA

Izbirate lahko med številnimi ščetkami in brusilnimi blazinicami glede na vaš tip tal, katere namestite brez orodja.

INTUITIVNO OBLIKOVANJE

Prilagojen uporabniku je edini 460 mm čistilni stroj s snemljivim 30-litrskim zbiralnim rezervoarjem, preprost za uporabo z vgrajenim ročajem in enostavno cevjo za higiensko in hitro praznjenje.

UDOBJE OPERATORJA

M460 ima ergonomsko oblikovan ročaj, ki ga je mogoče upravljavcu prilagoditi za optimalno udobje med uporabo.

NI BATERIJE ZA VZDRŽEVANJE

Baterije z 2 x 12 V vzdrževanjem zagotavljajo 2 uri in 40 minut delovanja z enim polnjenjem za fleksibilno in varno čiščenje brez kabla. Vgrajeni polnilnik je popolnoma zaščiten v jeklenem ohišju z enostavnim dostopom.

NAPAJANJE

Stroj je na voljo v dveh različicah: z 2×12 voltno zapečateno baterijo (omogoča kar 2h40 kontinualnega delovanja), ali napajanje preko kabla z neomejenim časom delovanja

UPORABA IN TEHNIČNE SPECIFIKACIJE

MODELI: 

  • M460 C z kablom
  • M460 B z baterijskim napajanjem

UPORABNIKI:
restavracije, kuhinje, telovadnice, bazeni, garderobne sobe, bari in kavarne, bolnišnice, klubi, majhne tovarne, supermarketi, trgovine, strojnice in številna druga majhna do srednje velika območja ipd.

POVRŠINE ZA ČIŠČENJE : 
keramika, marmor, cement, beton, linolej, nedrseče površine, porcelanske ploščice ipd.

 

TEHNIČNE SPECIFIKACIJE M460 B M460 C
Širina čiščenja 460 mm 460 mm
Zmogljivost čiščenja 1.600 m²/h 1.600 m²/h
Hitrost pogona 3.5 km/h 3.5 km/h
Volumen rezervoarja čiste raztopine 28 l 28 l
Volumen rezervoarja umazane vode 30 l 30 l
Pritisk krtač 35 kg 35 kg
Teža z baterijo in polnilcem 106 kg 50 kg
Velikost brez sesalne šobe 830 x 540 x 1.000 mm 830 x 540 x 1.000 mm
Širina sesalne šobe 540 mm 540 mm
Pogonski motor mehanski mehanski
Motor  (V) 24 V 230 V
Baterija 2 x 12  V

Galerija slik

Mach_M460_simonline.si_09
Mach_M460_simonline.si_10

Kontaktni obrazec